dat zijn de dingen waar ik voor leef

Als vrouw blijft de geboorte van je kinderen toch wel hét meest speciale moment in je leven. Je kan het bekijken als het ultieme geluk, dat waar niets nog boven zal komen. Ik heb een zoon en een dochter. Het zijn beiden prachtige mensen.

Mijn zoon heeft een dochter die een aantal jaar geleden een slagerij opende in Antwerpen. Elke dag ga ik wandelen met haar hond omdat zij hier weinig tijd voor heeft. Door het wandelen ontmoet ik nieuwe mensen en kom ik zelf ook nog eens buiten. Het is ook een perfect excuus om mijn kleindochter een bezoekje te kunnen brengen en haar nog eens te zien.

Bij zowel mijn kinderen als mijn kleinkinderen ga ik regelmatig op bezoek. Ik probeer dit te doen omdat familie en vrienden erg veel voor mij betekenen.

Mijn vrienden zeggen wel eens dat je van mij niet zomaar af geraakt, en zo is dat ook want als ik een tijdje niets van iemand heb gehoord, bel ik ze gewoon zelf op. Geen ontkomen aan.

Je kan het een beetje bekijken als een drang naar contact, een drang naar sociale relaties. Mensen ontmoeten, met mensen praten en samen tijd doorbrengen, dat zijn de dingen waar ik voor leef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *