“haters gonna hate”

Sinds een aantal jaar volgen de gelukkige momenten in mijn leven elkaar dagelijks op. Ik heb ervoor gekozen om mijn oude leven ‘adieu’ te zeggen en te kiezen voor de vrijheid. Ik had al een tiental jaar de onweerstaanbare drang in mijn leven om de vrijheid op te zoeken. In de maatschappij waarin wij leven is dat gewoonweg niet mogelijk, je kan niet spreken van vrijheid.

Al die zever met de bank, met beurzen, met de overheid… Ik was het gewoon beu. Er was zoveel aan het mislopen in mijn leven dat er ook gewoon iets moest veranderen. Toen heb ik ervoor gekozen om op de straat te gaan leven. Ik dacht dat ik kou zou lijden en dat ik erg veel honger zou hebben. Het tegendeel is waar.

Om mijn dagen te vullen en ‘brood op de plank’ te krijgen jongleer ik op publieke plaatsen. Ik wil geen medelijden opwekken, ik heb geen medelijden nodig. Ik wil dat de mensen naar me komen kijken en dat ik een glimlach op hun gezicht kan toveren. Die glimlach is mij veel meer waard dan het geld dat ze in mijn bakje smijten.

Laat de anderen denken wat ze willen, “haters gonna hate”, ik doe waar ik gelukkig van word en dat doe ik met passie en overgave. Ik heb nog geen moment spijt van de beslissingen die ik heb genomen in mijn leven en op dit moment denk ik ook niet dat die spijt er ooit zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *