Het feit dat er nog iets is, is heel erg tof!

Ik ben tachtig jaar en sinds vorig jaar terug een tikkeltje gelukkiger dan een aantal jaar geleden.Na meer dan 50 jaar, kwam ik per toeval een oude liefde van mij tegen toen ik op daguitstap was.

Ik woon in Antwerpen en zij tegenwoordig in West-Vlaanderen, niet direct bij de deur. Toen we elkaar, per toeval, terug ontmoet hebben, raakten we aan de praat. Sindsdien hebben we enkele keren per week contact via mail.

Elkaar zien in levende lijven is dan weer iets moeilijker. Het gebeurt wel dat ik eens een dagje naar haar toe ga of dat zij eens naar Antwerpen komt, maar van een echte regelmaat kan je niet spreken. We hebben beiden ons leven opgebouwd waar we wonen, hebben beiden kinderen en kleinkinderen en hebben beiden ook een deftige leeftijd bereikt. Dan kan je niet zomaar vlug enkele dagen of weken naar elkaar toegaan.

Ik vind dat je toch kan spreken van echte liefde, juist zoals vroeger, al vullen we deze tegenwoordig anders in. We doen het op onze eigen manier. Het feit dat er nog iets is, is heel erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *